آموزش و پرورش

پنجمین دوره مسابقات دانش آموزی نور برگزار می‌شود

دبیر پنجمین دوره مسابقات بین المللی دانش آموزی نور گفت: این دوره از مسابقات شامل ساخت فیلم‌های ۶۰ ثانیه‌ای شامل دو محور علمی عمومی و ویژه است.

به گزارش ناظم نیوز، حازم فریپور، با بیان نامگذاری این دوره از مسابقات به نام دانشمند بزرگ جهان اسلام ابوریحان بیرونی، افزود: این دوره از مسابقات شامل ساخت فیلم‌های ۶۰ ثانیه‌ای شامل دو محور علمی عمومی و ویژه است.

وی با اشاره به برگزاری ادوار گذشته این رویداد با موضوع ساخت فیلم‌های علمی و آموزشی ۶۰ ثانیه‌ای اظهار داشت: مسابقه بین المللی دانش آموزی نور اولین فعالیت در حوزه دانش آموزی بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) و با هدف امید بخشی، هویت سازی و ترویج علم در میان نوجوانان هر ساله و با گرامیداشت نام یکی از چهره‌های برجسته علم و فناوری جهان اسلام در سطح بین المللی برگزار می‌شود.

دبیر پنجمین دوره مسابقات بین المللی دانش آموزی نور، گفت: در چهار دوره گذشته بیش از ۱۶ هزار دانش آموز از ۱۱ کشور ایران، مراکش، الجزایر، مالزی، هند، ترکیه، عراق، تانزانیا، تونس، پاکستان و افغانستان در این رویداد شرکت داشته اند.

فریپور با اشاره به نامگذاری پنجمین دوره مسابقه دانش آموزی نور به نام دانشمند و ریاضیدان بزرگ اسلام ابوریحان بیرونی، افزود: این دوره از مسابقه با حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بنیاد ملی نخبگان، سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، پارک فناوری پردیس، ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، انجمن ترویج علم ایران، اتحادیه انجمن‌های معلمان فیزیک ایران، تعدادی از مراکز علمی و پژوهش‌سراها، بنیاد علمی اکو و کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (کامستک) در سطح بین المللی برگزار می‌شود.

پنجمین دوره مسابقات دانش آموزی نور برگزار می‌شود

وی با اعلام، شروع ثبت نام پنجمین مسابقه دانش آموزی نور برای علاقمندان، یادآور شد: دانش آموزان علاقمند می‌توانند در قالب گروه‌های ۲ یا ۳ نفره دانش آموزی و یا مشارکت اعضا خانواده خود در این رویداد شرکت کرده و از طریق درگاه www.noor.mstfdn.org آثار خود را تا پایان تیرماه به دبیرخانه مسابقه ارسال کنند.

دبیر پنجمین دوره مسابقات بین المللی دانش آموزی نور، بیان داشت: این دوره از مسابقه شامل ساخت فیلم‌های ۶۰ ثانیه‌ای و با موضوع عمومی “بینایی و خطاهای بینایی” و موضوع ویژه “ساخت مدل‌های واقعی برای مفاهیم ریاضی” است که در موضوع عمومی به یکصد اثر شایسته و سه اثر منتخب بخش ویژه هدایای نفیسی تعلق می‌گیرد و تقدیر از پژوهشسراها و مدارس با مشارکت برتر صورت خواهد پذیرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا