استانها

ضرورت تولید ۳۰ درصد مرغ مصرفی در استان تهران

تهران- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران بر ضرورت تولید ۳۰ درصد مرغ مصرفی در استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار ناظم نیوز، حشمت الله عسگری صبح دوشنبه در جلسه تنظیم بازار استان اظهار داشت: شرایط پدافند غیر عامل ایجاد می‌کند تا ۳۰ درصد مرغ تولیدی را در استان داشته باشیم و مدیریت کنیم.

وی ادامه داد: شرایط اقلیمی وضعیت تمام شده برای توجیه پذیری تولید مرغ در استان را دشوار کرده است و دوره‌هایی که مرغ زیر قیمت تمام شده عرضه شده از دوره‌هایی که بالاتر از قیمت عرضه شده ارائه شده، بیشتر بوده و در اکثر دوره‌ها زیان ده بوده اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران تاکید کرد: تولید در بخش کشاورزی منفصل است و کسی می‌تواند موفق باشد که شبکه تأمین نهاده و توزیع داشته باشد، چراکه دنیا به سمت شبکه سازی رفته است.

عسگری سپس گفت: در استان تهران بایستی ظرفیت‌های خالی شناسایی شود و برای تولیدکنندگان انگیزه ایجاد شود در درجه دوم اگر نیاز باشد به سمت مگافارم های (واحدهای بزرگ مقیاس) تولید مرغ برویم تا در نهایت ۳۰ درصد مرغ استان تأمین شود.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه تخم‌مرغ ۵۰ درصد نیاز استان در خود استان تأمین شود و مشکلی در این زمینه نداریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا