آموزش و پرورش

اقدامات وزارت آموزش و پرورش در زمینه حفظ قرآن کافی نیست

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: در آموزش و پرورش اقدامات خوبی در زمینه حفظ قرآن کریم صورت گرفته است اما این اقدامات کافی نیست و حدود ۶۰ درصد از خواسته‌ها محقق شده است.

به گزارش ناظم نیوز، میکائیل باقری در جلسه پایش حفظ قرآن کریم وزارت آموزش و پرورش که توسط ستاد راهبری حفظ قرآن کشور برگزار شد؛ گفت: ستاد راهبری حفظ قرآن کریم در رابطه با منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ تشکیل شده است؛ همانطور که می‌دانید در سال ١٣٩۴ سند ملی حفظ قرآن کریم با ۱۱۵ اقدام برای دستگاه‌های مختلف تدوین شد که از این ۱۱۵ اقدام ۱۵ اقدام مربوط به بخش‌های مختلف وزارت آموزش و پرورش است.

وی افزود: در این جلسه پایش اقدامات ۱۰ سال گذشته از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ و یک سال گذشته دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت آموزش و پرورش در رابطه با تربیت حفاظ، تشویق و ترغیب دانش آموزان و فرهنگیان به حفظ قرآن کریم و تسهیلاتی که برای حفاظ در حوزه مختلف در نظر گرفته شده است بحث و تبادل نظر می‌شود و هر کدام از بخش‌ها به توضیح نقاط قوت و ضعف خود در انجام وظایف محوله خود می‌پردازند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: این پایش توسط ستاد راهبری حفظ قرآن کریم از تمامی دستگاه‌های متولی در زمینه حفظ قرآن انجام می‌شود و در پایان پایش، گزارشی از اقدامات صورت گرفته دستگاه‌های مختلف در زمینه حفظ قرآن کریم شامل سه بخش دستاوردها، چالش‌ها و پیشنهادات به دفتر مقام معظم رهبری ارائه می‌شود.

وی تصریح کرد: در آموزش و پرورش اقدامات خوبی در زمینه حفظ قرآن کریم صورت گرفته است اما این اقدامات کافی نیست و حدود ۶۰ درصد از خواسته‌ها محقق شده است که نیازمند تلاش و اهتمام ویژه همه بخش‌ها به امر حفظ و این مطالبه بر حق مقام معظم رهبری در زمینه تربیت ۱۰ میلیون حافظ است.

باقری خاطر نشان کرد: امیدواریم بتوانیم با توجه به اهتمام ویژه‌ای که وزیر محترم آموزش و پرورش در زمینه تحقق این مطالبه بر حق مقام معظم رهبری دارند بتوانیم گام‌های مؤثری برای تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم در وزارت آموزش و پرورش برداریم.

در ادامه جلسه نمایندگان حوزه‌های مختلف وزارت آموزش و پرورش شامل شورای عالی آموزش و پرورش، سازمان پژوهش و برنامه ریزی درسی، معاونت آموزش متوسطه، معاونت آموزش ابتدایی، سازمان شاهد و امور ایثارگران، اداره کل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی، کمیسیون آموزش عمومی قرآن‌کریم، سازمان مدارس غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، سازمان استعدادهای درخشان، منابع انسانی و امور اداری، سازمان نهضت سوادآموزی و اداره کل قرآن، عترت و نماز گزارشی از اقدامات انجام شده طی ۱۰ سال اخیر در موضوع حفظ قرآن کریم را ارائه دادند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا