تجارت

نامگذاری قرن جدید به نام قرن امید/گزارش دستگاهها برای سفرهای ۱۴۰۱

معاون گردشگری کشور نشستی را با نمایندگان دستگاههای مختلف درباره سفرهای نوروز ۱۴۰۱ برگزار کرد و قرن جدید را قرن امید خواند.

به گزارش ناظم نیوز، علی‌اصغر شالبافیان امروز شنبه در جلسه ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر که با حضور نمایندگان و مسئولان دستگاه‌های مختلف در محل سالن خلیج فارس معاونت گردشگری برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار کرد: نوروز امسال که اولین نوروز قرن جدید است از اهمیت بالایی برخوردار است. شورای فرهنگ عمومی کشور نیز با توجه به آغاز قرن جدید، شعار «قرن جدید، قرن امید» را تصویب کرده است.

معاون گردشگری افزود: از آبان ماه امسال ستادهای خدمات سفر را در استان‌ها فعال کردیم. پیش‌بینی ما این است که در نوروز ۱۴۰۱ حجم سفرها افزایش خواهد یافت و باید آمادگی برای میزبانی شایسته از مهمانان نوروزی را در استان‌های مختلف داشته باشیم.

شالبافیان ادامه داد: ۱۰۰ شاخص مهم در حوزه خدمات سفر در استان‌های مختلف شناسایی شده که این ۱۰۰ شاخص به استان‌های گوناگون ابلاغ شده و آمادگی لازم در نوروز ۱۴۰۱ برای ارائه خدمات به گردشگران و مسافران وجود دارد.

او یادآور شد: موضوع سفر در نوروز ۱۴۰۱ دغدغه مسئولان کشور است و ارائه خدمات شایسته به گردشگران و مسافران نوروزی نیز خواسته همه مسئولان کشور است.

معاون گردشگری کشور، خاطرنشان کرد: تمام هماهنگی‌های لازم با استان‌های مختلف و دستگاه‌های گوناگون برای ارائه خدمات مناسب در نوروز ۱۴۰۱ انجام شده و به طور حتم امسال مسافران نوروزی خدماتی متفاوت نسبت به سال‌های قبل دریافت خواهند کرد.

ظرفیت‌های جاده‌ای، ریلی و هوایی در خدمت مسافران نوروزی

شهریار افندی‌زاده سرپرست معاونت حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی نیز در این نشست گفت: بیشترین جابجایی مسافر در نوروز ۱۴۰۱ از طریق ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای است. پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد در نوروز امسال بیش از ۶ میلیون نفر از سیستم حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای استفاده خواهند کرد و حجم حمل‌ونقل مسافر از طریق وسایل نقلیه شخصی روزانه دو میلیون نفر خواهد بود.

او افزود: در نوروز ۱۴۰۱ روزانه ۲۲۰ قطار وظیفه حمل‌ونقل مسافران نوروزی را بر عهده دارند و در حوزه ناوگان هوایی نیز با افزایش هواپیماها و تعداد پروازها به دنبال ارائه خدمات مناسب به گردشگران در نوروز ۱۴۰۱ هستیم.

فراهانی نماینده سازمان بنادر و دریانوردی نیز در این نشست گفت: ۲۸۴۰ شناور گردشگری با ظرفیت ۳۰ هزار صندلی در نوروز ۱۴۰۱ به مسافران نوروزی خدمات ارائه می‌دهند.

گودرز کریمی‌فر مدیرکل رفاه وزارت آموزش و پرورش نیز گفت :۷۸۰ پایگاه در قالب ۴۰۵ خانه معلم با دارا بودن بیش از ۱۸ هزار تخت به ارائه خدمات به مسافران نوروزی می‌پردازد. همچنین ۳۰۰ اردوگاه و ۵۰ دانشگاه فرهنگیان در ۳۱ استان کشور نیز در نوروز امسال به اسکان فرهنگیان اختصاص خواهد یافت.

آماده‌باش اورژانس با ۳۳۰۰ دستگاه آمبولانس در نوروز ۱۴۰۱

مجتبی خالدی رئیس اداره عملیات وزارت بهداشت و سخنگوی اورژانس نیز در این نشست اظهار کرد: با ۳۳۰۰ دستگاه آمبولانس، ۲۴۳ ایستگاه سلامت، ۵۰ فروند بالگرد و پنج دستگاه آمبولانس دریایی به مسافران نوروزی خدمات ارائه خواهیم داد. ضمن این که ۱۲۰۰ تیم کارشناسی برای بازدید از مراکز اقامتی تشکیل شده و از ابتدای اسفند فعالیت خود را آغاز کردند. تمام بیمارستان‌های تحت نظارت این وزارتخانه در نوروز ۱۴۰۱ در آماده‌باش کامل هستند.

طباطبایی نماینده شرکت راه‌آهن نیز در این نشست در سخنانی گفت: ۲۲۰ قطار مسافری در نوروز ۱۴۰۱ با ظرفیت دو میلیون و ۲۴۱ هزار صندلی به مسافران خدمات ارائه خواهد کرد. برای ارائه خدمات شایسته به مسافران نوروزی سقف قیمت برای قطارهای پنج ستاره ممنوع شد ضمن اینکه فروش بلیت‌های چارتر و گروهی را نیز ممنوع اعلام کردیم.

او افزود: از طریق سیستم فروش در هر کوپه قطار ۸۰ درصد ظرفیت مسافرگیری می‌شود و ضدعفونی تمام قطارها و کوپه‌ها همه روزه در دستور کار قرار دارد.

عباسعلی محمدزاده رئیس اداره جوانان سازمان جمعیت هلال‌احمر نیز در این نشست در سخنانی اظهار کرد: ۲۰۰ پست ثابت در کنار ۱۱۳ پست سیار در ۳۰ کیلومتری شهرها مستر می‌شوند و اقدامات فرهنگی مانند ارائه آموزش رانندگی ایمن انجام خواهد داد. این در حالی است که خیمه‌های نماز نیز در جاده‌های استانی در نوروز ۱۴۰۱ مانند سال‌های قبل ایجاد می‌شود.

ایجاد سیاه‌چادر عشایری در ۳۰ کیلومتری جاده‌ها

سیاوش احمدی نماینده سازمان امور عشایری نیز با اشاره به همکاری‌های این سازمان با ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر اظهار کرد: جامعه عشایری دارای جاذبه‌های ویژه برای گردشگران هستند از این رو تلاش داریم در نوروز ۱۴۰۱ گردشگران را به مناطق بکر عشایری هدایت کنیم تا بیش از پیش با زندگی عشایری آشنا شوند.

او افزود: راه‌اندازی سیاه‌چادرهای عشایری در ۳۰ کیلومتری جاده‌ها نیز یکی دیگر از اقدامات این سازمان است که می‌تواند به افزایش فروش محصولات عشایری و نیز معرفی فرهنگ زیبای عشایر کمک کند.

مرضیه توحیدلو نماینده سازمان حفاظت محیط زیست نیز در این نشست اظهار کرد: بازدید و نظارت بر اماکن مختلف ارائه خدمات گردشگری در مناطق مختلف از جمله بوم‌گردی‌ها از سوی این سازمان آغاز شده، ضمن اینکه موزه‌های تاریخ طبیعی که تحت نظارت این سازمان هستند برای ارائه خدمات به مسافران نوروزی آمادگی کامل دارند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا