با اتخاذ رویکرد دانش بنیان در سال ۱۴۰۰، آهنگ توسعه مخابرات سریع تر شده است
ناظم نیوز : مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت مخابرات ایران با تشریح جزییات اتخاذ رویکرد دانش بنیان در صنعت زیرساختی مخابرات به منظور پیشرفت همه جانبه گفت: با رعایت الزامات توسعه ای، اساس و بنیاد برنامه های توسعه ای مخابرات به ویژه در مورد توسعه فیبرنوری در کشور با استفاده از تفکر و برنامه جهادی ، آهنگ توسعه مخابرات سریع تر شده است.
به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس سلطانی، مدیرعامل شرکت که در مجمع عمومی مخابرات سخن می گفت با اشاره به دستاوردهای مخابرات در سال ۱۴۰۰ گفت: در سال گذشته ، از مرز یک میلیون پورت با خطوط پرسرعت بیش از ۵۰مگابیت گذشتیم.
وی افزود: رشد مصرف ترافیک داخلی، رشد درآمد عملیاتی و رشد درآمد کل را در سال ۱۴۰۰ شاهد هستیم.
مهندس سلطانی گفت: گسترش و پیاده سازی همگرایی ثابت و سیار به صورت عملی در سال گذشته اتفاق افتاده و به طور منظم در حال پیشرفت است.
وی با اشاره به چابک سازی سازمان با ادغام دو معاونت مشتریان و تجاری گفت: یکپارچه سازی جریان های درآمدی از خدمات پایه به خدمات مبتنی بر ارزش افزوده و دیجیتال از نتایج این چابک سازی است.
مهندس سلطانی ادامه داد: شرکت مخابرات ایران بنگاه بزرگی است و شرکتی است که بیش از ۵۰ سال قدمت دارد و در سراسر کشور شبکههای آن گسترده شده و خدمات تلفن، دیتا و خدمات زیرساختی به اپراتورهای سیار و ثابت ارائه میدهد. اما طی ۱۲ سال اخیر رشد چندین برابری نرخ ارز و تورم را داشتیم اما تعرفههای مخابراتی ثابت مانده است.
وی خاطرنشان کرد: اگر درآمدی نداشته باشیم نوسازی و بازسازی در شبکه مخابرات را شاهد نخواهیم بود و نهایتا ارائه خدمات کم و مطلوبیت خود را از دست میدهد ، زمان رفع خرابیها بالا میرود و کیفیت شبکه افت میکند. و ممکن است متوقف شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به تصویب نهایی مصوبه تعرفه تلفن ثابت در شورای رقابت و کمیسیون تنظیم مقررات گفت: از زمان تصویب این مصوبه تاکنون به علت عدم ابلاغ تعرفه ها توسط ستاد تنظیم بازار، شرکت مخابرات ایران متحمل زیان ۲۳۰۰میلیاردتومانی شده است که امورجاری و برنامه های توسعه شرکت را با مشکل اساسی مواجه ساخته است.
مهندس سلطانی، با اشاره به ضرورت پیاده سازی الزامات توسعه ای اظهار داشت: اگر این الزامات در زمینه توسعه درکشور که همانا تفکر جهادی ست در برنامه های عملیاتی رعایت نشود، رشد اقتصادی اتفاق نخواهد افتاد.
وی در توصیف دستاوردهای بخش سیار گفت: دستاوردهای شرکت ارتباطات سیار شامل بیش از ۱۰۰ میلیون مشترک تلفن همراه و کسب سهم بازار درآمدی بیش از ۵۷ درصد و رشد ۴۰ درصدی ترافیک روزانه دیتا ، جذب بیش از ۵ میلیون مشترک دائمی و اعتباری توسط همراه اول طی سال گذشته و ارائه ۳ میلیون خدمت ماهیانه در نقاط حضوری شبکه فروش و خدمات و رشد ۲۴ برابری پهنای باند سرویس های داخل دیتاسنتر از جمله مزیت های همراه اول است
وی افزود: علی رغم این مشکلات، توسعه ظرفیت سازی شبکه به میزان ۳ میلیون پورت و اجرای ۶۲۰۰ کیلومتر فیبرنوری در مسیرهای شهری و روستایی در حال اجراست.
مهندس سلطانی با اشاره به نوسازی و بهسازی تجهیزات تغذیه نیرو در ۶۸۵ مرکز سایت پشتیبانی و نگهداری از شبکه گسترده مخابرات در سطح کشور گفت: رشد شاخص های سرویس نورونتا به عنوان امن ترین شبکه اختصاصی غیراشتراکی ، رشد ده درصدی رضایت مندی مشترکین را در پی داشته است.
وی افزود: نظام بودجه ریزی مخابرات در سال ۱۴۰۱ بسیار متوازن تر شده است، و در همین راستا احیای بیش از ۱۵۰۰ میلیاردی ارزش دارایی های ملکی انجام شده است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: رونمایی از درگاه خدمات جامع مشتریان یا همان اپلیکیشن مخابرات من از دستاوردهای مهم سال گذشته است.
وی افزود: ایجاد رویکرد نوآوری و پژوهش در تمامی سطوح سازمانی، توسعه توانمندی های نیروی انسانی همسو با نیازهای تحول دیجیتال از برنامه هایی است که به صورت تخصصی پیاده می شود.
مهندس سلطانی در پایان افزود: انجام افزایش سرمایه مخابرات از محل تجدید ارزیابی دارایی های شرکت یا روش های متداول دیگر از جمله برنامه های مهم است که به محض عملیاتی شدن اجرا خواهد شد.